Privacyverklaring Roymans bevestigingsmaterialen b.v. (mei 2018)

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren, hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

1. Over ons
Deze website wordt beheerd door Roymans Bevestigingsmaterialen. Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

Je kunt ons bereiken via:
Roymans Bevestigingsmaterialen B.V.
KvK: 18052167
E-mail: verkoop@roymans.nl
Telefoonnummer: (013) 534 5678

2. Persoonsgegevens De verwerkingen
Wij verwerken persoonsgegevens in de volgende situaties:

Klantgegevens
Voor het verwerken van orders, waaronder het inboeken van de order, facturatie en financiële administratie, hebben wij gegevens van onze klanten nodig.

Wij verwerken daarbij de volgende gegevens:

  • Firmanaam inclusief rechtsvorm
  • Naam van de contactpersoon en e-mailadres
  • Mobiel telefoonnummer contactpersoon
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Provincie
  • E-mailadres algemeen
  • Factuuradres, indien afwijkend van bovenstaande
  • E-mailadres digitale factuur
  • Afleveradres, indien afwijkend van bovenstaande
  • Telefoonnummer
  • Faxnummer
  • KVK-nummer
  • BTW-nummer
  • Bankrekening, IBAN
  • E-mailadres orderbevestiging en e-mailverkeer omtrent de order

Wanneer je met ons een overeenkomst bent aangegaan, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die overeenkomst. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar.

Nieuwsbrief
We versturen je graag een nieuwsbrief omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam, contactpersoon, adres, woonplaats, postcode, land en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. Dit doen wij op grond van ons gerechtvaardigd belang om direct marketing mogelijk te maken. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Contactformulier
Wanneer je ons contactformulier invult en ons verzoekt om contact op te nemen of een vraag stelt, verwerken wij de gegevens die jij aan ons verstrekt. Deze gegevens gebruiken wij om jou van een antwoord te voorzien. Dit zijn onder andere je bedrijfsnaam, contactpersoon, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres en faxnummer. Deze gegevens verwerken wij op grond van jouw toestemming. Wij bewaren je gegevens voor dit doeleinde, tot 3 jaar na onze laatste communicatie met jou.

Facebook
Wanneer jij via Facebook gevraagd wordt onze pagina te liken, zien wij de gegevens die zichtbaar zijn in jouw Facebookprofiel.

3. Met wie delen wij jouw gegevens?
Jouw persoonsgegevens kunnen verstrekt worden aan derden die ten behoeve van ons een deel van de verwerking op zich zullen nemen. Zo maken wij voor de uitvoering van de overeenkomst gebruik van externe partijen voor:

  • Bankzaken
  • ICT (software, beheer, infrastructuur en beveiliging)
  • Website
  • Vervoer
  • Cameratoezicht
  • Telefonie
  • Analytische cookies, namelijk Google Analytics

De partijen die deze diensten aan ons leveren, zijn verwerkers in de zin van de AVG.

4. Cookies
Google Analytics
Omdat wij graag willen weten hoe onze bezoekers deze website gebruiken, zodat wij het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer jij de website opnieuw bezoekt.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Doorgifte aan een derde land
Google is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

5. Rechten
We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via verkoop@roymans.nl

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

6. Beveiliging persoonsgegevens
Er zijn passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

7. Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

8. Links
Op onze website zul je links of social media buttons naar externe websites aantreffen. Door op een link of button te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.